Rólunk

A Cupcake Tortaműhely megálmodásakor ez volt a mottónk: egy sütemény ne csak finom legyen, hanem szép is!

2010 óta működik a Cupcake, mint kézműves édességműhely, 2013-ban pedig megnyitottuk első Cupcakeszaküzletünket a Tabán szívében majd a Mammut bevásárló központ meletti utcában is. A süteményeink népszerűsége és a megnövekedett igények miatt azóta mindkét helyünket kinőttük és egy szebb, új környezetbe költöztettük minden tevékenységünket. Aki betér a Budapest, első kerület, Iskola utca 34. szám alatt található műhelyünkbe, megérzi azt a semmihez sem hasonlítható illatot, amikor frissen sülnek a valódi vajjal és mascrapone krémmel készült sütemények.

A Cupcake Tortaműhely egy olyan szaküzlet, amelyben naponta változó cupcake kínálatot talál a betérő vendég. A kis "tortacsodák" lágy és könnyű piskótája különböző gyümölcsös, karamellás, vagy belga csokoládés tölteléket rejtenek, a tetejét pedig lágy, selymes mascarpone- és fehér csokoládé alapú krémek díszítik. Sokan dekorált muffin, díszített muffin, töltött muffin, vagy esküvői muffin néven hívják, de a hasonlóságon kívül a két desszert ízvilágában és felhasználási lehetőségeiben jelentősen eltér egymástól. Érdemes megkóstolni minden alkalommal egy másikat. Szerencsére ezt nálunk meg is teheted, mivel több mint 50 féle cupcake recept közül kedvedre válogathatsz. 

Igazi olasz kávéval (Manetti), valamint liszt - cukor és tejmentes kínálattal is várjuk kedves vendégeinket.

Egyedi igények szerint készítjük a legújabb trendek szerinti süteményeket, tortákat. Az angolszász világból érkezett el hozzánk a díszített sütemények divatja, mi pedig európai ízlésre szabtuk az édes ízeket. A kifinomultságot, az ötletességet visszük süteményeinkbe, és hisszük, hogy a cukrászat művészet. A kerek vagy négyzetes torta, mint egy festővászon, jó kiindulópont az alkotáshoz. Kerüljük a giccset, és törekszünk a sütemények ízléses és egyedi megvalósítására, legyen az akár esküvői desszertasztal, akár gyerekeknek készülő szülinapi torta!

Várunk szeretettel! :)

Cupcake Tortaműhely